Měna: 
0item(s)

Nemáte žádnou položku v košíku.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ochrana osobních údajů

Osobní údaje, které nám poskytnete při zákaznické registraci nebo v průběhu nákupního procesu či při přihlášení k odběru newsletteru jsou pro nás velmi důležité a jen díky těmto osobním údajům Vám dokážeme zaslat zboží, které jste si vybrali, líbí se Vám a v interiéru Vám bude dělat radost každý den.

Stejně tak, je pro nás důležitá ochrana Vašich osobních údajů, které využíváme pouze ke komunikaci s Vámi, k odesílání informací o stavu Vaší objednávky nebo odeslání newsletteru s tipy na nejzajímavější nabídky našeho e-shopu.

Osobní údaje, které od Vás získáme, nebudou bez Vašeho předchozího souhlasu poskytnuty třetím osobám ani jiným subjektům a bude s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Jako naši zákazníci, kterých si velmi vážíme, máte samozřejmě možnost kdykoliv požádat o změnu či vymazání svých osobních údajů z naší databáze na telefonním čísle 776 745 445, prostřednictvím e-mailu domovnicek@designhome.cz, pokud jste registrovaným zákazníkem, pak je změna možná v sekci Váš účet nebo písemně na adrese: Lucie Chovancová, Komenského 389, Třinec 739 61.

Zároveň bychom Vás rádi informovali o tom, že po uskutečnění objednávky bude předán e-mail zákazníka společnosti Allegro Group CZ, s.r.o. pro zaslání hodnotícího dotazníku v rámci služby "Ověřeno zákazníky". Na uvedenou e-mailovou adresu bude v průběhu 10 dní od nákupu zaslán odkaz na dotazník, ve kterém může zákazník hodnotit kvalitu služeb a produktů, s čímž kupující výslovně souhlasí.

Budeme rádi, pokud dotazník, který Vám bude zaslán, vyplníte a podělíte se tak s ostatními kupujícími o Váš názor na nás a přístup našich zaměstnanců k Vám a Vaší objednávce. V případě, že jste s námi nebyli spokojeni, prosím řekněte o této situaci nejprve nám a my se pokusíme vyřešit vše ve Váš prospěch, protože každý problém má řešení.